Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Derby-ul etapei se joacă la Ploiești între Asesoft și CSM Oradea

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
01.03.2014

LNBM

Etapa XXI

Duminică 02.03.2014

Sala Olimpia, Ora 17:45

15-5   16-4

Etapa cu numărul XXI pune față în față pe campioana en-titre, CSU Asesoft Ploiești și pe liderul la zi din LNBM, CSM Oradea. Partida se va desfășura în Sala Olimpia din Ploiești, duminică (02.03) cu începere de la ora 17:45.

Pentru cele două formații aceasta va fi cea de 27 confruntare directă din 2005 încoace. Palmaresul este net favorabil ploieștenilor care au câștigat 22 de meciuri în fața Oradei, cedând doar de 4 ori. Ultima lor confruntare a avut loc pe malurile Crișului Repede, acolo unde Asesoft s-a impus cu scorul 91-99, după un joc extrem de spectaculos. Asesoft și CSM au fost adversare sezonul trecut și semifinalele campionatului trecut.

CSU Asesoft Ploiești vine după un antrenament cu public, în în victoria la Constanța în fața Farului. Vladimir Arnautovic și-a permis luxul ca la mijlocul săptămânii să-și menajeze câteva nume importante și să folosească mai mulți tineri.

Cristian Achim nu și-a permis acest lucru în partida câștigată dramatic pe teren propriu în fața celor de la BC Timișoara, cu scorul 59-58. Oradea are o serie excelentă de victorii consecutive. Aceștia de la meciul cu Craiova de pe 7 februarie, au mai câștigat în deplasare la Mediaș și Mureș și acasă contra lui BCM U Pitești. Toate aceste partide au fost câștigate de bihoreni în ultimele minute, niciunul la o diferență mai mare de 7 puncte.

De când CSU Asesoft Ploiești s-a reîntors în Sala Olimpia, suporterii campioanei nu au mai văzut nici o înfrângere a favoriților în competiţiile interne. 10 victorii au prahovenii în propriul fief, în acest sezon al Ligii Naționale de Baschet Masculin.

Brigada de arbitrii ca va oficia această partidă este alcătuită din Marius Ciulin, Ciprian Stoica și Alin Faur, observator al partidei fiind Ion Olaru.

4 comentarii la aceasta stire:
  • CSM CSU Oradea ts_cata :

    Ciulin
    Arbitreaza Ciulin??? E clar atunci, Asesoft va juca in cel putin 6 oameni.

    cu 10 ani în urmă (01.03.2014) Raspunde
  • CSM CSU Oradea corleone :

    E meci important
    Nu-si permit Ploiestenii sa riste.. Pe de alta parte suntem inca in sezonul regulat. Poate ca se mai negociaza "baremul" pentru play-off.

    cu 10 ani în urmă (01.03.2014)
    • CSM CSU Oradea afganul:

      Stoica
      Nici cu Stoica nu imi este rusine deci va trebui sa luptam pe doua planuri NU?

      cu 10 ani în urmă (01.03.2014)
    Raspunde
  • YMCA Tiger :

    ...
    In locul vostru as lua-o mai usor cu arbitrii tinand cont ca v-au cam dat un plus in momentele grele in ultimele meciuri ;)

    cu 10 ani în urmă (01.03.2014) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!