Stiri

Derrick Williams și Shane Larkin, între Euroligă și NBA

Valentin Todea

Valentin Todea
27.06.2019

Doi dintre baschetbaliștii care au impresionat în sezonul trecut din Euroligă, Derrick Williams și Shane Larkin, așteaptă oferte din NBA înainte de a semna noi angajamente în competiția europeană. 

Antrenorul celor de la Anadolu Efes, Ergin Ataman, a spus că și-l dorește pe Williams la formația sa, dar că jucătorul i-a transmis că vrea să aștepte o vreme după o posibilă ofertă din campionatul american de baschet, conform unei declarații preluate de eurohoops.net de la CNN Turk.

Derrick Williams a evoluat pentru prima oară în Europa în stagiunea recent încheiată. Extrema a câștigat campionatul german alături de Bayern Munchen și a înregistrat medii de 13.4 puncte și 4.2 recuperări în Euroligă în echipamentul formației bavareze, fiind cunoscut pentru dunk-urile spectaculoase pe care le execută. Williams a fost selectat cu opțiunea a 2-a de către Minnesota Timberwolves la draftul din 2011.

Conducătorul de joc Shane Larkin, cel care a fost un jucător determinant pentru Anadolu în sezonul 2018-2019, este dorit în continuare la gruparea turcă, dar speră de asemenea să facă pasul înapoi în NBA. Ataman a vorbit și despre situația acestuia: „Larkin este foarte fericit aici și cred că va continua la Efes dacă rămâne în Europa. Însă dacă va primi o ofertă bună din NBA, atunci el va părăsi echipa. În acest moment, planurile noastre îl includ și vom face tot ceea ce putem pentru a ne ține echipa împreună pentru următorul sezon.”

*Foto: Valentin Todea/Total Baschet

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!