Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Despărțirile continuă la Timba

Andreea Vlase

Andreea Vlase
08.11.2017

Perioada agitată continuă la BC Timba Timișoara. După ce vineri s-a despărțit de Bogdan Popescu și de antrenorul Bogdan Murărescu, echipa de pe Bega rămâne fără un alt jucător, de această dată străin.

Mladen Pavlovic se alătură listei de plecări. Sârbo-croatul adus în vară de la Vârșeț are cea mai mare medie de minute în cele 5 etape din Liga Națională, 31:31, în condițiile în care a intrat titular în două din cele cinci partide. Acesta avea medii de 13,2 puncte, 5,4 recuperări, 3,6 pase decisive, 1,2 turnovers și 2 intercepții/meci.

La singura victorie a „urșilor” în campionat, cu Dinamo, Pavlovic a încheiat în double-double cu 15 puncte și 10 recuperări.

Atunci interimarul Dan Ionescu s-a putut baza doar pe 4 din cei 6 jucători străini, cu Bamba și Naylor fiind accidentați. Dacă Bamba a fost pe bancă, neechipat, Naylor nici măcar nu a fost la sală și părea că el este următorul pe lista plecărilor. De altfel, nu este exclusă o despărțire și de acesta.

Astfel formația de pe Bega rămâne fără un alt jucător important înaintea meciului de la Sibiu pe care îl va juca vineri de la ora 19.

*foto: sporttim.ro

2 comentarii la aceasta stire:
  • tzontzolino :

    felicitari
    Hai cu modelul Baia Mare, hai cu bataia de joc

    cu 6 ani în urmă (08.11.2017)
    • SCM Timișoara sorin:

      comparatie gresita
      Hai ca aici gresesti cu aceasta comparatie.Timba Timisoara este o echipa privata 100 %. Deci,unde-i modelul Baia Mare?

      cu 6 ani în urmă (12.11.2017)
    Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!