Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Destiny Williams, cea mai bună jucătoare a partidei dintre ICIM Arad şi Sepsi SIC

Radu Bărăian

Radu Bărăian
15.04.2014

Baschetbalistele de la ICIM Arad şi-au adjudecat prima partidă a seriei din semifinalele LNBF cu Sepsi SIC Sfântu Ghoerghe, scor 74-55. Destiny Williams, jucătoarea ICIM-ului, a fost cea mai productivă baschetbalistă de pe teren. 

Americanca a fost integralistă în duelul cu covăsnencele, reuşit în tot acest timp să acumuleze cel de-al 11-lea double-double din acest sezon, având 14 puncte şi 19 mingi recuperate (10 ofensive, 9 defensive). De asemenea, Williams şi-a mai trecut în cont o pasă decisivă, 4 intercepţii, dar ş 4 mingi pierdute, totul pentru un indice la eficienţă de 26 de unităţi, aceasta fiind cea mai bună cifră a confruntării. 

Din punct de vedere al procentajelor, sportiva pregătită de Jose Araujo a terminat cu 50% (6/12) de la 2 puncte, 0% (0/1) de la mare distanţă, respectiv 67% (2/3) de la linia de fault. 

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii