Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Destiny Williams părăsește Aradul după primele două jocuri ale finalei

Ciprian Petcuț

Ciprian Petcuț
02.05.2014

Așa cum anticipa site-ul Total Baschet în urmă cu câteva zile, Univ Goldiş ICIM Arad va aborda ultimele meciuri ale sezonului fără cea mai constantă jucătoare din lot.

Meciul cu numărul 2 de miercuri seară cu CSM Târgovişte din finala Ligii Naționale de baschet feminin a fost ultimul jucat în tricoul galben-albastru de Destiny Williams. Pivotul arădean a plecat în SUA, acolo unde a fost selectată de echipa de WNBA, Chicago Sky.

“Ar fi trebuit să plece înaintea meciurilor de la Arad, dar ne-am înţeles cu echipa din Chicago să o lase să ne ajute şi în aceste 2 dispute. Îi mulţumim pentru tot ce a făcut, a fost foarte eficientă. Sper să îi putem oferi un tricou de campioană la finalul sezonului. De asemenea s-a demonstrat încă o dată că Univ Goldiş ICIM este o rampă de lansare pentru jucătoare", a declarat preşedintele arădencelor, Marcel Urban.

Astfel, campioana României trebuie să se descurce fără pionul de bază a echipei în actualul sezon al LNBF în meciurile rămase din finala campionatului. Destiny Williams a fost cea mai constantă și eficientă componentă a echipei pregătite de Jose Araujo, acumulând medii pe meci de 16.5 puncte, 12.7 recuperări, 1.4 pase decisive pentru un total de 25.3 unități la capitolul eficiență.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!