Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Deven Mitchell, aproape de revenirea pe parchet

Cătălin Chirilă

Cătălin Chirilă
02.03.2013

Americanul Gazului Metan a revenit la antrenamentele formaţiei antrenate de Marcel Ţenter după 3 luni de inactivitate cauzate de o accidentare.

Iniţial, Deven Mitchell a fost diagnosticat cu o accidentare la gambă şi a fost aproape de revenire la începutul acestui an, fiind însă ţinut departe de teren de o problemă la pelvis.

Potrivit spuselor tehnicianului medieşenilor, Mitchell va reveni pe teren în curând, însă nu va putea juca în meciul de sâmbătă cu CSU Sibiu.

Extrema de 29 de ani are medii de 16.4 puncte, 4.4 recuperări şi 1.3 pase decisive pe meci în actualul sezon competiţional al LNBM, pentru un indice al eficienţei de 16.3 unităţi.

Sursa foto: Fibaeurope.com

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!