Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Deven Mitchell este aproape de revenire

Adrian Micinic

Adrian Micinic
08.01.2013

Potrivit unei declarații a lui Marcel Țenter acordată pentru Nova TV Mediaș, americanul Deven Mitchell va reveni pe parchet în cel mult zece zile. El va relua antrenamentele alături de colegii săi la finele acestei săptămâni, urmând să fie apt de joc în mai puțin de două săptămâni.

În schimb, tehnicianul lui Gaz Metan Mediaș a precizat să situația lui Mike St John este mai delicată. De fapt, venirea lui Zoran Krstanovic ar putea să fie o variantă de înlocuire a americanului accidentat la menisc.

Gaz Metan primește vizita lui CSȘ Giurgiu în cursul serii de miercuri (09.01), într-un meci din etapa a 16-a în Liga Națională de Baschet masculin. La acest meci nu va juca niciunul dintre cei trei jucători menționați.

La finele săptămânii, Mediașul se deplasează la Constanța, pentru ca începând de săptămâna viitoare echipa pregătită de Marcel Țenter să înceapă a doua fază a grupelor în FIBA EuroChallenge. Primul adversar în această fază va fi Pinar Karsiyaka, locul 4 la ora actuală în liga profesionistă din Turcia (vicecampioana mondială).

1 comentariu la aceasta stire:
  • Sean :

    :(
    Pacat de St.John, un jucator care mie mi-a placut.

    cu 11 ani în urmă (08.01.2013) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!