Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Deven Mitchell s-a alăturat lui BC Mureș

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
23.08.2017

BC Mureș și-a asigurat serviciile lui Deven Mitchell pentru sezonul 2017/2018. Jucătorul american vine de la Dinamo București, acolo unde a evoluat în stagiunea precedentă. Mitchell are experiență în baschet masculin. El a mai evoluat la Gaz Metan Mediaș, echipă alături de care a câștigat două Cupe ale României.

În sezonul precedent la Dinamo, Deven Mitchell a jucat 15 partide în Liga Națională de Baschet Masculin și avut cifre statistice de 13.0 puncte, 3.9 recuperări și 1.5 pase decisive. El a avut procentaje de 53.7% de la 2 puncte, 30.8% de la 3 puncte și 90.6% de la linia de libere pentru un indice al eficienței de 12.7 unități.

Deven Mitchell a jucat 135 de meciuri în LNBM cu medii de 15.3 puncte, 5.3 recuperări și 1.7 pase decisive în 27 de minute jucate pe meci. În cariera lui jucătorul american a mai jucat la Arkadia Traiskirchen Lions și SOMB Boulogne-Sur-Mer.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!