Stiri

Devin Booker a marcat 70 de puncte în ultimul meci al lui Phoenix Suns

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
25.03.2017

Devin Booker a stabilit recordul sezonului la puncte marcate într-un meci din actuala stagiune a NBA, marcând 70 de puncte. El a înregistrat acestă performanță în partida pierdută de echipa, Phoenix Suns, la TD Garden în fața lui Boston Celtics, scor 130-120.

Devin Booker a atins această bornă după ce a marcat 21/40 din acțiune și 24/26 de la nivelul aruncărilor libere. El a petrecut 44 de minute pe parchet și a mai adăugat 8 recuperări, 6 pase decisive,  3 intercepții și un capac.

Jucător lui Phoenix Suns, la vârsta de 20 de ani, a devenit cel mai tânăr jucător din istoria NBA care izbutește o astfel de performanță. De asemenea, Devin Booker este al 6-lea jucători din istoria ligii care a atins borna celor 70 de puncte marcate, după Wilt Chamberlain, David Robinson, David Thompson, Elgin Baylor și Kobe Bryant.

Devin Booker a înregistrat cea mai bună prestație a deceniului la capitolul puncte marcate într-un meci. Kobe Bryant în 2006 marca 81 de puncte într-un meci contra lui Toronto Raptors.

Mai jos puteți urmări prestația lui Devin Booker în care a reușit cele 70 de puncte:

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!