Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Devon Austin marchează coșul victoriei pentru Sibiu

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
16.02.2013

Meciul dintre BC Perla Harghitei Miercurea Ciuc și CSU Atlassib Sibiu a avut un final foarte strâns, gazdele reușind egalarea la 79-79 în ultimul minut al timpului regulamentar de joc, după ce sibienii au condus pe tot parcursul meciului.

Așa s-a întâmplat că, în acele secunde cruciale, soarta meciului s-a redus la un singur coș, iar acela a fost marcat de extrema sibienilor, Devon Austin. Deși ar fi ajuns și o reușită de două puncte, americanul a finalizat în ultima secundă din afara semicercului, stabilind scorul final de 79-82

Austin a mai avut reușite de la distanță care au decis soarta unui meci: în meciul din etapa a zecea de la Mediaș, sibienii s-au impus cu 98-93 în prelungiri, după ce Gaz Metan a fost în avantaj în cea mai mare parte a partidei. Atunci, Austin a marcat 6 coșuri de 3 puncte, din care trei chiar în ultimul minut al timpului regulamentar, ajutând la egalarea la 83 care a dus la prelungiri. El și-a stabilit recordul de eficiență personală în acest sezon la acea întâlnire.  

Astăzi, la Miercurea Ciuc, Austin  a avut o eficiență de 14, după ce a marcat 14 puncte și a reușit 6 recuperări și 2 pase decisive.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!