Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Devon Austin stabilește cel emai bune performanțe personale la puncte și coșuri de trei puncte marcate

Adrian Micinic

Adrian Micinic
10.11.2012

Devon Austin a fost cel mai eficient jucători și cel mai bun marcator al lui CSU Sibiu în victoria repurtată asupra echipei BC Miercurea Ciuc, scor 77-68, în etapa a 7-a din sezonul regulat al Ligii Naționale de baschet masculin - ediția 2012/13.

În 39 minute de joc, Devon a avut 5/13 la aruncările de trei puncte, 3/6 la cele de două puncte și 1/2 la linia de pedeapsă. El a terminat cu 22 puncte, De asemenea, Austin a terminat cu 7 recuperări (șase ofensive), 2 pase decisive, un capac și o intercepție fără posesie pierdută pentru 21 la eficiență.

Interesant este faptul că Austin a executat 13 aruncări din spatele semicercului la primul meci în care Uros Velickovic a absentat. Ar mai fi de notat că formațiapregătită de către Dragan Petricevic a executat 37 aruncări de trei puncte în acest meci, în vreme ce Miercurea Ciuc a încercat de 13 ori. Exact cât a aruncat Austin pentru gazde.

Austin a stabilit un record personal stagional la puncte marcate. Jucătorul în vârstă de 25 ani a reușit și un record în ceea ce privește aruncările de trei puncte transformate. Până la acest meci Devon avea doar trei coșuri marcate de la distanță.

În cinci partide disputate, Austin are medii de 14.6 puncte, 5.8 recuperări, 1.2 pase decisive cu 1.0 posesii pierdute pentru 14.6 la eficiență în 30:41 minute pe meci.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!