Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Dezastru pentru Sibiu, la Timișoara: „leii” câștigă cu 92-78

Dan Oancia

Dan Oancia
23.10.2017

Seară aproape perfectă pentru BC SCM Timișoara și dezastroasă pentru CSU Sibiu, care a ieșit șifonată nu doar la nivelul scorului, dar și la capitolul imagine, după bătaia dintre Riley și Pratt din ultimul sfert. A fost 92-78 în favoarea gazdelor, după un ultim sfert dominat în totalitate de bănățeni, care astfel fac primul pas pentru îndeplinirea obiectivului impus de conducere, cinci victorii în ultimele cinci partide.

Început ca din tun pentru echipa de pe Cibin, care a avut un „run” de 0-8, însă timișorenii au revenit și au întors rapid, 9-8. Pratt a marcat din afara semicercului, ca mai apoi Tohatan să egaleze situația pe tabelă, 11-11. Tot egal avea să fie și după primele zece minute, însă 20-20, după o aruncare de trei puncte a lui Burdgess. Mladen Jeremic a început să iasă la rampă. Coșgheterul lui BC SCM Timișoara a terminat astăzi „on fire”, cu cinci coșuri de trei, la ultimul dintre ele fiind faultat, ca mai apoi să transforme de la linia de libere.

Cu sabia lui Damocles deasupra capului, amfitrionii au ținut garda sus și au menținut avantajul înregistrat la pauză, atunci când a fost 43-38, intrând în ultimele zece minute cu 63-57. În ultimul act trupa de pe Bega și-a mărit avantajul. Drăgușin și Popa Calotă și-au dus echipa la 10 puncte diferență. Fostul sibian Mijajlovic a marcat cinci puncte consecutive, 72-62, iar la ultimul time-out Pratt și Riley s-au luat la bătaie, fiind opriți cu greu de colegii lor, eliminați totodată de arbitru.

Jeremic a fost coșgheterul lui BC SCM Timișoara, cu 23 de puncte și patru pase decisive, urmat de Drăgușin, care a terminat meciul cu 15 puncte, nouă recuperări și o pasă decisivă, dominând sub panou. De la oaspeți scandalagiii Riley, cu 14 puncte și Pratt, cu 13 puncte, au fost cei mai buni marcatori.

2 comentarii la aceasta stire:
  • BC CSU Sibiu mid53 :

    Regretabil
    Prestările f slaba a echipei noastre! Cit despre acel incident, masura nu poate fi decit una singura: exluderea celor doi. Astfel de jucători nu au ce cauta in familia CSU! Sunt convins ca aducerea altor doi jucători va remedia situatia, campionatul e lung: HAI CSU!!!

    cu 6 ani în urmă (23.10.2017) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe Relu Radu :

    CSU
    Cu așa jucatori câștigi. Păcat ca au un antrenor foarte slab lider.

    cu 6 ani în urmă (24.10.2017) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!