Stiri

Dimitris Giannakopoulos, acuzații dure la adresa lui Olympiakos

David Istrate

David Istrate
13.02.2019

Miercuri, 13 februarie, a avut loc derby-ul Greciei între Panathinaikos și Olympiakos, cele mai mari forțe ale acestui campionat. Duelul avea loc în semifinala Cupei Greciei, iar învingătoarea urma să o întâlnească în final pe Paok Salonic.

Așa cum am anunțat mai devreme, la pauză, după ce Panathinaikos conducea cu 40-25, jucătorii lui Olympiakos au refuzat să mai intre pe teren, fiind nemulțumiți de felul în care au fluierat arbitrii. Prin urmare, echipa ce a disputat în vară un amical la Cluj-Napoca s-a calificat în finala Cupei Greciei, câștigând acest derby cu 20-0.

După acest joc, conform eurohoops.com, Dimitris Giannakopoulos a spus următoarele:

A fost ceva planificat de dinainte. Se pare că nu își pot plăti jucătorii așa că au aruncat prosopul și acum spun că nu le plac arbitrii. Poate familia Aggelopoulos vrea să părăsească Olympiakos și să dea vina pe noi și pe arbitrii. Este inacceptabil. Câștigi sau pierzi pe tern.”

De asemenea, proprietarul lui Panathinaikos a fost văzut la final punând o pereche de lenjerie intimă pe banca celor de la Olympiakos. Rămâne de văzut ce decizii se vor lua și care vor fi declarațiile din următoarele ore.

*foto: eurohoops. com

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!