Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Dimitris Rasty: "Prestația mea individuală nu contează"

Paul Olar

Paul Olar
02.02.2014

Spectatorii prezenți la confruntarea dintre "U"-BT Mobitelco și Concordia Chiajna au avut șansa de a vedea la lucru câțiva dintre cei mai de perspectivă baschetbaliști ai României. Dacă la ardeleni a strălucit Nandor Kuti, replica ilfovenilor a venit de la Dimitris Rasty.

În vârstă de 18 ani, sportivul cu origini elene s-a remarcat cu 14 puncte și 2 recuperări, el vorbind despre întâlnirea cu "U" într-o scurtă declarație acordată site-ului nostru.

"Meciul a fost unul foarte greu, deoarece clujenii sunt o echipă completă, omogenă și fanii au un cuvânt greu de spus în balanța partidei. Țin să felicit publicul clujean, ei fiind catalizatorul echipei din punctul meu de vedere."

Chiar dacă a fost cel mai eficient om al trupei lui Vlasti Vukadinovic, "Dimi" rămâne modest și spune că evoluția din defensivă nu îi dă motive de satisfacție.

"Prestația mea individuală nu contează. Statistica punctează în special ce am făcut în atac, dar nu și în apărare, unde din cauza lipsei de experiență, am făcut greșeli care nu se permit la un asemenea nivel."

*Foto: Paul Rădulescu/rpressport.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!