Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Dimitris Rasty: "Voi munci oricât va fi nevoie pentru a arăta că îmi merit locul în echipă"

Lucian Călinescu

Lucian Călinescu
04.08.2014

Rasty

Nou-sositul la BC Mureș. Dimitris Rasty, a acordat o declarație site-ului nostru în care a vorbit despre alegerea de a semna cu echipa antrenată de către Srecko Sekulovic. 

Mă bucur că voi face parte din echipa celor de la BC Mureș. Este una dintre formațiile de top din campionatul intern, cu jucători foarte bine cotați, de la care voi învăța foarte multe lucruri. Mureșul este o echipă puternică, agresivă, cu un stil de joc pe gustul meu și nu în ultimul rând, cu un public fenomenal. Pot spune că și publicul a influențat în mare măsură decizia mea de a veni aici. Faptul că cei de aici investesc foarte mult în juniori, oferindu-le tot ce au nevoie pentru a-și atinge potențialul maxim, înseamnă foarte mult pentru mine. Personal, îmi doresc o clasare cât mai bună alături de cei de aici. Voi munci oricât va fi nevoie pentru a arăta că îmi merit locul în echipă.

Rasty a terminat sezonul trecut alături de Concorida Chiajna pe penultima poziție a clasamentului. În 25 de meciuri, el a avut medii de 3.5 puncte, 1.6 recuperări, 0.4 pase decisive și 0.2 capace.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!