Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Din nou double-double pentru Vuletic

Marius Petri

Marius Petri
15.12.2013

CS Concordia Chiajna a înregistrat un nou eșec în urma disputei din deplasare de la CSM Oradea, încheiată cu scorul de 69-103. Astfel, ilfovenii au ajuns la 11 înfrângeri în acest sezon, având și o victorie obținută în meciul cu Timba Timișoara.

Aleksandar Vuletic a fost încă o dată cel mai bun baschetbalist al trupei antrenate de Vlastimir Vukadinovic, sârbul reușind al optulea double-double din acest sezon. Extrema a reușit cel mai mare număr de puncte din acest sezon, reușind să înscrie 25 de puncte în 40 de minute jucate. Vuletic a avut 9/12 aruncări de două puncte și 7/12 puncte marcate de la linia de fault. Acesta a mai reușit 14 recuperări și 3 pase decisive, înregistrând un indice al eficienței de 35.

În urma acestei evoluții, Vuletic are medii de 16.5 puncte, 13.2 recuperări și 4.3 pase decisive, fiind liderul campionatului la numărul de mingi recuperate pe meci. Etapa viitoare, Concordia Chiajna va înfrunta pe teren propriu formația BCM “U” Pitești.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!