Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Dinamo caută să încheie seria înfrângerilor în meciul Gaz Metan Mediaș

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
18.03.2016

Dinamo Bucucrești primește vizita lui Gaz Metan Mediaș în prima etapă din returul fazei a II-a din LNBM. Partida este programată sâmbătă, 19 martie, în Sala Dinamo cu începere de la ora 20:00.

Dinamo a pierdut poziția a 7-a din clasamentul LNBM în fața lui Phoenix Galați. Elevii lui Aco Todorov au pierdut două partide la rând, una în fața gălățenilor și un pe terenul Energiei Târgu Jiu. Câinii roșii nu-și mai permit pași greșiți pentru a-și asigura calificarea în play-off.

Gaz Metan este ca și condamnată la retrogradare. Echipa de pe Târnava Mare are doar 4 victorii în acest sezon și nu mai poate spera decât la o minune pentru a evita retrogradarea.

Cele două formații s-au mai întâlnit de două ori în actuala stagiune, iar Dinamo conduce cu 2-1 la general. Totuși, în ultima întâlnire directă, disputată la Mediaș, Gaz Metan a avut câștig de cauză.

Din 2005 încoace, Dinamo și Gaz Metan Mediaș s-au întâlnit de 17 ori, iar formația din Ardeal are 11 victorii în fața bucureștenilor.

Partida de sâmbătă va fi arbitrată de o brigadă formată din Laurențiu Grigoraș, Sorin Drugău și Dragoș Barbu.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!