Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Dinamo primeşte replica Energiei în ultimul meci din LNBM

Eduard Popa

Eduard Popa
06.04.2016

dinamo-energia

Dinamo Bucureşti va primi vizita celor de la Energia Târgu Jiu în ultimul meci al Ligii Naţionale de Baschet Masculin. Câinii Roşii sunt siguri de calificare în playoff-ul Ligii Naţionale, de pe locul opt. Pentru Energia Târgu Jiu meciul are o importanţă mult mai mare. Gorjenii au nevoie de o victorie cu Dinamo, colaborată cu o înfrângere a Piteştiului acasă cu Timişoara pentru a rămâne în LNBM.

Va fi cel de-al şaselea duel dintre cele două echipe în acest sezon. Dinamo a câştigat primul meci, în LNBM, scor 83-77, şi a câştigat dubla din Cupa României cu 96-93 şi 78-72. Energia a revenit şi a câştigat ultimele două partide din Ligă, scor 78-74 în returul sezonului regulat şi 84-79 în primul meci din faza a doua a LNBM.

 În ultima partidă dintre cele două echipe Szabolcs Santa a reuşit un double double de efect, cu 22 de puncte şi 11 recuperări, în timp ce Raimundas Danys a înscris 24 de puncte iar Paris Horne a contribuit cu 15 puncte şi 11 recuperări.  La dinamovişti Babkauskas a înscris 18 puncte iar Marko Sutalo 16.

În clasamentul all-time al duelului dintre cele două echipe, Energia conduce cu 11-5.

Partida dintre Dinamo şi Energia Târgu Jiu din ultima etapă a sezonului regulat LNBM va avea loc astăzi, 6 aprilie, de la ora 18:00, în Sala Dinamo. 

1 comentariu la aceasta stire:
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe florin8989 :

    Corect
    Pitestiul trebuie sa bata neaparat (si va bate) pt ca sunt sigur ca dinamo o va lasa moale azi sau chiar nu va opune rezistenta (vezi meciul tur din faza2) si nu multa lume va sti ce sa întamplat in sala (dinamo fara public)

    cu 8 ani în urmă (06.04.2016) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!