Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Dinamo primește vizita lui BC Timișoara

Eduard Popa

Eduard Popa
27.10.2017

dinamo timisoara

Dinamo București va primi vizita celor de la BC SCM Timișoara în etapa a patra a Ligii Naționale de Baschet Masculin.

Elevii lui Eugen Ilie vin după o înfrângere drastică în fața campioanei, U-BT Cluj-Napoca. Roș-albii, care în acest sezon au pornit la drum cu un proiect 100% românesc și cu numeroși tineri în formație, au pierdut ultimul meci cu campioana României, scor 103-44. A fost a treia înfrângere în tot atâtea partide pentru dinamoviști. Amadeo Casale a fost cel mai bun marcator al dinamoviștilor în acel meci, cu 12 puncte, în timp ce Giani Zaharie este cel mai bun performer din acest sezon pentru alb-roșii, cu 12,3 puncte ,4,3 recuperări și 3,7 pase decisive.

De partea cealaltă antrenorul Tudor Costescu a reușit prima victorie din cele cinci impuse de conducerea timișoreană după meciul pierdut la Pitești ,scor 78-64. BC Timișoara a câștigat pe teren propriu cu CSU Sibiu, scor 92-78. Mladen Jeremic a fost cel mai bun marcator al timișoarei, cu 23 de pct, în timp ce Ionuț Drăgușin a reușit 15 pct și 9 recuperări.

Va fi cel de-al 23 lea duel dintre cele două echipe. Scorul confruntărilor directe de până acum este 16-6 pentru „Lei”. Ultimul duel a fost în februarie 2016, când BC Timișoara a câștigat cu 82-78.

Duelul dintre cele două echipe se va desfășura în Sala Dinamo, sâmbătă, de la ora 17:00. Partida nu va fi televizată.

*foto: facebook BC SCM Timișoara

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!