Stiri

Doar patru echipe au rămas neînvinse după etapa a 2-a din Euroligă

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
22.10.2016

Etapa a doua a Euroligii a propus trei confruntări de fo c și anume, Maccabi Tel Aviv vs Real Madrid, CSKA Moscova vs Panathinaikos și Barcelona vs Fenerbahce.

Real Madrid s-a impus la Tel Aviv cu scorul de 89-82. Madrileni au profitat de jocul de bun de afară al lui Jaycee Carroll care a terminat cu 18 puncte (5x3p) și cel al lui Rudy Fernandez cu 16 puncte (4x3p). După o prima repriză excelentă, Real Madrid a redus turația și a permis israelienilor să spere la o revenire. Weems și compania nu au avut forța să întoarcă scorul și Maccbi rămâne fără succes în două partide de Euroligă.

CSKA Moscova, campioana en-titre, a avut o misiune destul de dificilă în fața lui Panathinaikos, echipă care a avut pe bancă un antrenor interimar. Partida a fost una  echilibrată în marea ei parte, iar după 30 de minute grecii aveau avantaj minim 58-57. În actul decisiv rușii au fost mai pragmatici și și-au apropiat victoria, 81-77. Andrei Vorontsevich și Nando De Colo au fost cei mai buni marcatori ai rușilor cu 20 d puncte fiecare. Demetris Nichols a strâns și el 20 de puncte pentru PAO, iar K.C Rivers a marcat 16 puncte pentru greci.

În ultimul meci al etapei, Fenerbahce s-a impus la limită pe terenul Barcelonei. Tyrese Rice a avut șansa de a aduce victoria pentru catalani în final dar aruncarea sa a fost blocată de Kostas Sloukas , iar în ultimele 10 secunde ale jocului, turcii au reușit să păstreze posesii, fără care Barca să oprească cronometru și să-i trimită la linia de libere pentru a avea o șansă de a reveni. A fost meciul fundașilor, Bobby Dixon și Kostas Sloukas au marcat fiecare câte 15 puncte pentru Fener, iar Tyrese Rice a adus 19 puncte în contul Barcelonei.

Rezultatele complete după etapa a 2-a din Euroligă:

Olympiacos vs Anadolu Efes – 90-66
Brose Bamberg vs Unics Kazan – 89-86
Maccabi Tel Aviv vs Real Madrid – 82-89
Darussafaka Dogus vs EA7 Milano – 80-81
CSKA Moscova vs Panathinaikos – 81-77
Galatasaray vs Steaua Roșie Belgrad – 83-85
Zalgiris Kaunas vs Baskonia Vitoria – 78-73
Barcelona vs Fenerbahce – 72-73

Clasament:

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!