Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Donte Gennie:"Meciul contra celor de la Miercurea Ciuc nu va fi uşor să îl câştigăm"

Lucian Călinescu

Lucian Călinescu
26.10.2012

În etapa a cincea a LNBM, BCM U Piteşti va întâlni, pe teren propriu, BC Miercurea Ciuc. Echipa antrenată de Tudor Costescu vine după victoria contra celor de la CS Farul Constanţa cu scorul de 96-74, iar în acest moment se clasează pe poziţia a patra cu 7 puncte.

TotalBaschet a luat legătura cu Donte Gennie, cel care ne-a declarat faptul că meciul contra celor de la Miercurea Ciuc va fi unul foarte important şi nu va fi uşor să îl câştige.

Cred că meciul contra celor de la Farul Constanţa a fost unul bun şi sunt fericit că am terminat jocul câştigători. De asemenea, a fost un meci bun pentru noi, atât în faza ofensivă cât şi în cea defensivă.

Următorul meci, împotriva celor de la Miercurea Ciuc va fi unul foarte important pentru noi. Acest meci nu va fi uşor să îl câştigăm. Ca echipă, trebuie să continuăm să muncim pentru a fi mai buni.

Mai este puţin timp până la începutul Cupelor Europene. Nu ştim prea multe lucruri despre acest lucru. Trebuie doar să mergem la fiecare meci, să jucăm şi să câştigăm. Acum, totul se raportează la victorii. 

BCM U Piteşti va întâlni BC Miercurea Ciuc, sâmbătă (17.10) cu începere de la ora 18:00.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!