Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Donte Gennie: “Meciul cu Rovinari va fi unul foarte greu”

Lucian Călinescu

Lucian Călinescu
16.12.2012

BCM U Pitești a învins CSM București cu scorul de 103-88, într-un meci contând pentru etapa a 13-a a Ligii Naționale de Baschet masculin. În urma acestui rezultat, câștigătoarea Cupei și a SuperCupei României a ajuns la cea de-a șasea victorie din acest sezon. În următoarea etapă, argeșenii se vor deplasa la Târgu Jiu pentru partida contra celor de la Energia Rovinari.

Donte Gennie, jucătorul celor de la BCM U Pitești a declarat pentru Total Baschet faptul că echipa trebuie să joace în modul care a făcut-o cu cei de la CSM București pentru a avea succes în campionat.

Jocul contra celor de la CSM Bucuresti a fost un joc bun pentru noi. Cred că am jucat foarte bine, ca o echipă. Așa trebuie să facem mereu pentru a avea succes în acest campionat.

Următorul meci, cel cu Rovinari va fi unul foarte greu. Mergem acolo să câștigăm. Toate meciurile din campionat sunt grele. Cred că trebuie doar să continuăm să jucăm împreună, ca o echipă, și astfel vom obține victoria.

BCM U Pitești va întâlni Energia Rovinari miercuri, cu începere de la ora 19:45.

Foto: Daniel Chiriac 

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!