Stiri

Donte Gennie: "Suntem pregătiţi să ne luptăm pentru o victorie"

Lucian Călinescu

Lucian Călinescu
05.11.2012

În etapa a şasea a Ligii Naţionale de baschet masculin, BCM U Piteşti a cedat în faţa vicecampioanei României, BC Timişoara cu scorul de 82-76. Astfel, piteştenii au ajuns la al patrulea insucces din acest sezon. Această partidă a fost ultima înaintea debutului în grupele FIBA EuroChallenge.

Donte Gennie, conducătorul de joc al argeşenilor a declarat pentru TotalBaschet că echipa este pregătită să se lupte pentru o victorie în Europa.

"Meciul cu Timişoara a fost unul greu pentru ambele formaţii. Am jucat bine ca echipă, doar că nu am reuşit să obţinem victoria la sfârşitul jocului. Din păcate, acesta a fost un alt joc în care pierdem în ultimele 2 minute. 

Urmează meciul contra celor de la Paris Levallois. Nu ştim prea multe despre ei, dar suntem pregătiţi să ne luptăm pentru o victorie.

Vom avea un program dificil cu câte două meciuri pe săptămână. Suntem pregătiţi pentru această parte a sezonului şi pentru a câştiga meciurile."

BCM U Piteşti va întâlni Paris Levallois, marţi (06.11) cu începere de la ora 19:30. Partida va fi transmisă în direct de Digi Sport 2.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!