Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Dorin Pintea: "Încă suntem supărați după eliminarea din Cupa României"

Paul Olar

Paul Olar
24.01.2014

"U"-BT Mobitelco se deplasează vineri seara pe terenul Energiei Rovinari, pentru o deplasare dificilă, în viziunea lui Dorin Pintea. Tehnicianul a acordat site-ului u-mobitelco.ro o declarație în care și-a exprimat așteptările legate de confruntarea din etapa a-XV-a

"Nu a fost un entuzism foarte mare după meciul cu Oradea, noi încă suntem supărați după eliminarea din Cupa României, încă suntem în penalizare și încercăm să mergem la Târgu Jiu pentru a câștiga. Trebuie să practicăm un joc bun, să ne dăruim pe teren la fel cum am făcut-o acasă cu Oradea și sper să iasă totul bine. Energia Rovinari practică un baschet colectiv, are în componența jucători cu niște calități deosebite și cu siguranță ne așteaptă un meci foarte greu."

Referitor la principalele arme ale gorjenilor, antrenorul a precizat:

"Djapa este un jucător care joacă atât pe poziția 4, cât și pe 5, are o aruncare foarte bună de la trei puncte și un joc foarte bun sub panou. De asemenea, îi au pe Darby și Watson, niște jucători foarte rapizi care aleargă foarte bine, îl au pe Troupe care aruncă foarte bine de la trei puncte."

*Foto: Andor Marton

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!