Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Dorin Pintea: "Știm cum să îi oprim pe Ceskovic și Bojovic"

Paul Olar

Paul Olar
01.05.2014

Victoria este singura variantă pentru "U"-BT Mobitelco, formație ce dă piept vineri cu CSU Sibiu. Gruparea de pe Cibin conduce seria de Play-Off cu 2-0, iar clujenii sunt conștienți de importanța jocului transmis în direct la Digi Sport.

Prezent la conferința de presă premergătoare meciului trei, Dorin Pintea afirmă că partidele precedente au fost pierdute din cauza erorilor comise de Silvășan și compania. Totuși, tehnicianul se declară încrezător și face apel la publicul clujean, spunând următoarele:

"Ne așteaptă două meciuri foarte, foarte grele. Presiunea este acum pe noi, orice mișcare greșită înseamnă pierderea acestei serii și implicit necalificarea în semifinale. Am avut două meciuri la Sibiu pe care le-am pierdut pe final, din cauza unor greșeli ale noastre, dar și a presiunii extraordinare pe care a exercitat-o publicul din Sibiu asupra noastră. Vom face tot posibilul ca următoarele două meciuri să le câștigăm și să ducem seria la Sibiu, în decisiv. Noi suntem obișnuiți să jucăm sub presiune, întotdeauna când a fost presiune pe echipă am jucat bine. Aș dori să rog publicul clujean să vina în număr cât mai mare la aceste două jocuri, să ne încurajeze, având că exemplu publicul sibian, care i-a purtat spre victorii în cele două meciuri. Băieții sunt ok, își doresc foarte mult să câștige aceste două meciuri. " Au fost cuvintele lui Pintea, conform site-ului u-mobitelco.ro

Referitor la tandemul Milos Bojovic & Matija Ceskovic, sportivi ce i-au cărat în spate pe sibieni, "Bobo" a precizat:

"Știm că soluția este să îi blocăm pe cei doi, pe Ceskovic și Bojivic și știm cum să o facem, de pildă Ceskovic, în meciul al doilea, a marcat două puncte până la pauză. În repriza a doua a înscris 23, printr-o serie de patru coșuri de trei puncte aruncate practic pe relație unu la unu, fără ajutor sau vreun blocaj, aruncări de la 9 metri. Avem arme de a-i opri pe cei doi, dar trebuie să fim concentrați până la final."

*Foto: Nagy Melinda/u-mobitelco.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!