Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Dorin Pintea: "A fost un meci jucat fără dorința de a câștiga"

Paul Olar

Paul Olar
17.11.2013

"U"-BT Mobitelco a suferit o corecție sâmbătă seara, pe terenul celor de la BCM U Pitești. Argeșenii lui Hristu Șapera s-au impus cu scorul de 92-77 și le-au provocat ardelenilor al treilea insucces stagional.

Dorin Pintea, tehnicianul clujenilor, pune eșecul pe seama lipsei de motivație a băieților săi. Dezamăgit, "Bobo" recunoaște că piteștenii au fost superiori din toate punctele de vedere și își pune speranțe într-o revenire cât mai rapidă a "alb-negrilor".

"Un duș rece pentru noi, am fost dominați la toate capitolele. A fost un meci jucat fără dorința de a câștiga, cu o singură excepție, Josh Sparks. În rest, la niciun jucător nu s-a văzut dorința de a câștiga. Nu au avut atitudine în joc. Vom viziona meciul și vom analiza această partidă. Îmi pare rău pentru această înfrângere și sperăm să ne revenim cât mai repde." A declarat antrenorul, conform u-mobitelco.ro

*Foto: Manases Sandor/u-mobitelco.ro

1 comentariu la aceasta stire:
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe icsabex :

    Si Cuia?
    Adică nici Cuia nu si-a dorit victoria? Se poate asa ceva? ;)

    cu 10 ani în urmă (17.11.2013) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!