Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Dorin Pintea: "Am câștigat neașteptat de ușor"

Paul Olar

Paul Olar
09.02.2014

"U"-BT Mobitelco și-a adjudecat victoria în derby-ul cu CSU Sibiu, prestația "alb-negrilor" mulțumind atât pe suporteri, cât și pe Dorin Pintea. Antrenorul a avut cuvinte de laudă la adresa clujenilor și mărturisește că nu se aștepta la o partidă atât de dezechilibrată.

"Ne așteptam la un meci foarte greu, dar astăzi ni l-am făcut noi ușor. Băieții au muncit enorm, s-au dăruit în apărare, au respectat toate indicațiile, tot ce am pregătit în apărare și au ieșit câteva faze defensive excelente, de unde am făcut contraatacuri. Am câștigat neașteptat de ușor și mă bucur foarte mult. Încă rămânem neînvinși, sper să continuăm tot așa și să luăm fiecare meci în parte. De foarte mult timp mi-am dorit să fie o sală atât de plină și să ne încurajeze publicul. Sper să nu fie cel mai bun meci al nostru și să urmeze și altele. "

*Foto: Manases Sandor/u-mobitelco.ro

2 comentarii la aceasta stire:
  • SCM CSŞ U Craiova Buzestii :

    Pintea
    Nu am zis niciodata ca Pintea e clona lui Obradovic,dar parca la inceput prea nu-l scoteau multi din "eternul secund".Ca atare,ma bucur de realizarile sale,tot asa cum o fac pentru orice alt antrenor roman care progreseaza si dovedeste calitate,caci avem mare nevoie de ei,decat nesfarsite importuri second-hand!

    cu 10 ani în urmă (10.02.2014)
    • CS Universitatea Cluj-Napoca ARM:

      "U"
      Prea putina lume il vede in continuare principal! Eu unu cred ca este alegerea optima si demonstreaza ca stie ce vrea si cum vrea! Personal sunt foarte mandru de prestatia lui!

      cu 10 ani în urmă (10.02.2014)
    Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!