Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Dorin Pintea: "Am luat o lecție de baschet"

Paul Olar

Paul Olar
04.06.2014

"U"-BT Mobitelco nu a emis pretenții și a fost surclasată în meciul al doilea din finala mică cu BC Mureș. "Tigrii" s-au impus categoric, scor 59-84, rezultatul provocându-i un regret profund lui Dorin Pintea.

Tehnicianul mărturisește că spera ca seria să aibă un deznodământ diferit, dar recunoaște că adversarii au fost mai puternici.

"Eu, cel puțin, mi-am dorit foarte mult să nu încheiem așa acest campionat, cu o înfrângere acasă. Astăzi, ca și în meciul de la Mureș, am luat o lecție de baschet, ei au fost mult mai concentrați, mai exacți în orice au făcut. Consider că mureșenii au meritat victoria. Îmi pare rău pentru publicul clujean că nu am reușit să câștigăm acest meci și că am rămas cu această ultimă imagine destul de urâtă. Întotdeauna, ultima impresie contează și practic am șters cu buretele tot ce am făcut bun în play-off și campionat." Am terminat primul meu sezon ca principal pe locul patru, poate e mult...poate e puțin. Eu nu pot să decid și să spun ce este cel mai bine."

Referitor la viitorul grupării, antrenorul a precizat următoarele:

"Pentru mine, cel puțin, urmează o pauză de o săptămână în care să îmi revin. În zilele următoare vom vedea, se va întruni board-ul clubului și se vor lua decizii și hotărâri în ceea ce privește echipa."

*Foto: Manases Sandor/u-mobitelco.ro

3 comentarii la aceasta stire:
  • BC Mureș Târgu Mureș MihaiMS :

    Bravo
    Bravo "U". Daca ne-am fi luat dupa meciurile din semifinala, ati fi meritat sa jucati voi cu Oradea acum. Poate faptul ca ati pierdut seria de la 2-1 si-a pus amprenta. Dar ati avut un sezon frumos. Felicitari.

    cu 9 ani în urmă (05.06.2014) Raspunde
  • BC Mureș Târgu Mureș tiger76 :

    @MihaiMS
    Au pierdut seria de la 2-0 pt ei!

    cu 9 ani în urmă (06.06.2014)
    • BC Mureș Târgu Mureș tiger76:

      rectificare
      Defapt acum imi dau seama ca te referi la finala, da, ai dreptate a fost 2-1 pt ei

      cu 9 ani în urmă (06.06.2014)
    Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!