Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Dorin Pintea: "Am pierdut pe mâna noastră"

Paul Olar

Paul Olar
23.05.2014

Finala se îndepărtează pentru "U"-BT Mobitelco, formație ce a pierdut jocul al patrulea împotriva lui CSU Ploiești. Disputa de vineri seara s-a încheiat cu scorul de 85-87, diferența făcânduse la ultimele acțiuni.

Dezamăgit, Dorin Pintea afirmă că "alb-negrii" au risipit printre degete șansa de a câștiga. Totuși, tehnicianul își păstrează optimismul și spune că decisivul este deschis oricărui rezultat. 

Domnule Pintea, au fost mai buni ploieștenii în această seară?

Am pierdut pe mâna noastră, la fel cum ieri am spus că am greșit mai puțin decât ei. Noi am greșit de patru ori pe final și am pierdut meciul. Îmi pare foarte rău, se mai întâmplă.

Se pare că ați avut doar trei oameni astăzi, pe teren...

Da, se întâmplă, nu pot să joace la fel de bine toți jucătorii. Dacă ar evolua bine toți jucătorii, nu ne-ar sta nimeni în cale.

V-a surprins introducerea lui Flowers?

Nu, știam încă de ieri că Vladimir Tica este accidentat și s-a văzut în joc. Ne așteptam la această introducere, știam că Flowers este un foarte bun aruncător de trei puncte.

Se poate repeta un episod decisiv precum cel cu Sibiul?

Ne dorim, vă dați seama. Noi mergem luni și ne vom da viața pe teren pentru acest meci decisiv.

Vladimir Arnautovic spunea că este foarte greu ca Asesoft să piardă un meci acasă. Ce părere aveți?

Orice este posibil, nu pot să spun că o să îi batem sigur. Nici ei nu pot să spună că ne bat sigur, dar acesta este sportul, cineva trebuie să câștige și altcineva să piardă.

Credeți că era mai bine să fi păstrat acea minge pe final și să intrați în prelungiri?

Multe se puteau întâmpla. Dacă nu pierdeam atâtea mingi pe final, alta era situația. După război... nu mai există comentarii.

S-a văzut o ieșire nervoasă a lui Mihai Silvășan. Băieții cum se simt în vestiar?

Sunt supărați, am pierdut meciul pe care îl aveam în mână.

*Foto: Andor Marton

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!