Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Dorin Pintea: "Am vorbit cu băieții, ne dorim să câștigăm"

Paul Olar

Paul Olar
03.06.2014

Dorin Pintea pune eșecul din primul meci al finalei mici pe oboseală. BC Mureș a mărșăluit în confruntarea cu "U"-BT Mobitelco, însă tehnicianul își dorește ca situația să se schimbe miercuri.

Prezent la conferința de presă, "Bobo" a declarat, conform u-mobitelco.ro, următoarele:

"După părerea mea, la Târgu Mureș a apărut o oboseală psihică. În toate acțiunile noastre am fost defazati, mental nu ne-am putut concentra, nu am putut fi în meci. Probabil eșecul cu Asesoftul, timpul foarte scurt de refacere... Am vorbit cu băieții, ne dorim să câștigăm acest meci de la Cluj, să terminăm campionatul cu victorie pe teren propriu și să mergem în meciul decisiv, unde vom juca pentru locul 3." A spus antrenorul

*Foto: Nagy Melinda/u-mobitelco.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!