Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Dorin Pintea: "Ar fi bine să ne gândim că am pierdut astăzi ca să avem o concentrare și mai bună"

Paul Olar

Paul Olar
22.05.2014

"U"-BT Mobitelco se apropie de finala Ligii Naționale după succesul repurtat joi seara, în compania lui CSU Ploiești. Ardelenii s-au impus cu scorul de 75-74, iar diferența a fost făcută de inspirația din momentele cheie, conform spuselor lui Dorin Pintea.

Prezent la conferința de presă organizată la finalul încleștării, tehnicianul amintit a explicat rezultatul obținut de clujeni.

Domnule Pintea, o seară fericită la Cluj-Napoca...

La fel cum mă așteptam, a fost un meci foarte viu disputat, în care eu cred că apărările au făcut legea. Mă bucur că am greșit mai puțin decât ei, cu toate că amândouă echipele au avut 18 mingi pierdute. Probabil, limpezimea a făcut diferența azi. Așa este baschetul, cu finaluri incendiare, echipele fiind foarte echilibrate.

Este avantajul de partea formației dumneavoastră?

Puțin, dar ar fi bine să ne gândim că am pierdut astăzi ca să avem o concentrare și mai bună. Sper să ne menținem concentrarea și mâine să venim deciși să ne adjudecăm încă o victorie, un al treilea pas, care este foarte dificil de realizat.

La prima aventură ca principal, Marcel Țenter a ajuns în finala campionatului. Sperați să repetați tradiția?

Da, sperăm să ajungem și noi în finală, mi-aș dori foarte mult.

S-a simțit oboseala în meciul doi de la Ploiești. Vă luați măsuri să nu se întâmple același lucru și mâine?

Am vorbit cu băieții, trebuie să stea acum în vestiar, urmând ca medicul nostru kinetoterapeut să se ocupe de ei. Sper ca mâine să se odihnească cât mai bine și să fie pregătiți pentru ultimul pas.

Sala v-a ajutat?

Da, bineînțeles. Țin să mulțumesc publicului care ne-a purtat spre victorie și cum am spus-o și la conferința de presă, sala face diferența. Cred că punctul acesta cu care am câștigat a fost marcat de sală.

 *Foto: Răzvan Păsărică/rpressport.ro

3 comentarii la aceasta stire:
  • U BT Cluj-Napoca opreamarius :

    Bravo
    Felicitari "Bobo" nu doar pentru aceasta victorie ci pentru spiritul care l-ai implementat baietilor un spirit de luptatori.Foarte frumos ce ai facut la Mobitelco si sper sa ajungem in finala.Haide "U"

    cu 9 ani în urmă (23.05.2014) Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca carlos_cj :

    Bobo
    L-am trat contrariulvazut acum cativa ani pe Bobo - cand era secundul lui Tenter - cum studia schemele adversarilor. Si nu urma un meci cu o echipa de top. Si totusi nu eram sigur ca va fi un principal bun. MULTUMESC pentru ca mi-ai demonstrate contrariul!!! :)

    cu 9 ani în urmă (23.05.2014)
    • U BT Cluj-Napoca carlos_cj:

      scuze
      Scuze pt primele cuvinte; sunt: "l-am vazut acum..." Mi-a sarit tastatura ;)

      cu 9 ani în urmă (23.05.2014)
    Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!