Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Dorin Pintea: "Asesoft este cea mai bună echipă din campionat"

Claudia Trușcă, Paul Olar

Claudia Trușcă, Paul Olar
16.03.2014

CSU Ploiești a stricat recordul pozitiv de pe teren propriu al clujenilor de la "U"-BT Mobitelco. Prahovenii s-au impus duminică seara cu scorul de 78-68, iar Dorin Pintea consideră că factorul fizic a făcut înclinat balanța în favoarea vizitatorilor.

"A fost un meci foarte greu, echipa Asesoft este, după părerea mea, cea mai bună echipă din campionat la ora actuală, practică un baschet foarte bun și în forță. Ne-au dominat fizic, în sensul că au fost mai tari pe picioare decât noi, nu în sensul că au rezistat la alergare mai mult decât noi. În rest am avut o zi foarte slabă la aruncările de 3 puncte și la cele de 2 puncte, deci un procentaj slab la aruncări, de unde și diferența. Dacă eram un pic mai atenți la unele mingi pe care le-am avut singuri sub panou, dacă le marcam, poate altfel era parcursul meciului. Am încercat, ne-a fost foarte greu să ne apropiem de ei, dar prin pătrunderi, dacă nu ne-au ajutat aruncările de afară a fost foarte greu să ne apropiem și mai mult și să egalăm. Așa este în sport, pe final momente grele, nervii mai cedează, dar asta nu este problemă mea."

*Foto: Cristi Cosma

3 comentarii la aceasta stire:
  • U BT Cluj-Napoca Mihai 1974 :

    da
    aici a gresit Bobo - atitudinea!

    cu 10 ani în urmă (17.03.2014) Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca chair 13 :

    da da
    Din pacate asa este, a gresit foarte mult atitudine! Parerea mea este ca Muresul si Sibiul au echipa mai buna decat asehotzii, numai ca nu au atata tupeu sa joace dur, pentru ca nu-s sustinuti de arbitrii ca si hotzii.

    cu 10 ani în urmă (17.03.2014) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe tme :

    scuze
    Mi se pare cea mai penibila scuza dupa un meci pierdut cu asehotii sa spui:"asehotii sint cei mai buni din tara"

    cu 10 ani în urmă (17.03.2014) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!