Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Dorin Pintea: "Concordia poate fi periculoasă dacă nu ne luăm măsuri de precauție"

Paul Olar

Paul Olar
12.10.2013

"U"-BT Mobitelco are parte sâmbătă de prima întâlnire cu Concordia Chiajna. Disputa contează pentru etapa a treia și va debuta de la ora 17:00, clujenii plecând ca favoriți datorită valorii și experienței lotului.

Într-o declarație oferită site-ului oficial al clubului ardelean, Dorin Pintea prefațează duelul cu ilfovenii.

"Ne așteaptă un meci destul de greu, pe care vrem să îl câștigăm. Mergem la București cu dorința de a câștiga și de a practica un joc cât mai bun. Am urmărit echipa din Chiajna, se bazează foarte mult pe pătrunderi, practică un joc în viteză și pot fi foarte periculoși dacă nu ne luăm măsuri de precauție. Întreg lotul este valid și sper să pot folosi cât mai mulți jucători în această partidă." A spus Pintea

*Foto: Andor Marton

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!