Stiri

Dorin Pintea: „Doresc să felicit echipa din Turcia”

Paul Olar

Paul Olar
11.11.2014

U Banca Transilvania nu a fost capabilă să inaugureze cu dreptul Sala Polivalentă. Ardelenii au pierdut duelul cu Trabzonspor Medical Park, scor 81-80.

Prezent la conferința de presă, Dorin Pintea a ținut să laude formația turcă, care a prestat eficient în spațiul de trei secunde.

“Doresc, în primul rând, să felicit echipa din Turcia. Ei au jucat mai bine decât noi, s-au concentrat mai bine și au câștigat datorită recuperărilor. Ei au avut 53 de recuperări, dintre care 18 pe faza ofensivă. Mult prea multe, așa că trebuie felicitați.”

7 comentarii la aceasta stire:
  • CS Universitatea Cluj-Napoca trt :

    Bobo,te rog !!!
    Schimba naibii discursul acesta,ne umilesti!Nu reusesti sa gestionezi situatiile nici cele favorabile daramite cele in care echipa e in deruta time-out-uri cerute aiurea din nou fara scheme clare. Arata barbatie si da-ti odata DEMISIA ajunge!!! Cupa Romaniei s-a dus,in Eurochallenge suntem pe duca,in campionat nu aratam NIMIC!!!Si cu cate sperante am inceput sezonul acesta... din pacate esti UNA din verigile slabe (poate cea mai SLABA)

    cu 9 ani în urmă (11.11.2014) Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca zol21 :

    napoca
    de 6 meciuri incoace tot felicita echipa adversa, altceva nu stie

    cu 9 ani în urmă (11.11.2014)
    • CSU Asesoft Ploiești ineacsu:

      :)
      exact asta vroiam sa zic si eu. E linistit total omul. Zici ca joaca numai cu real si barcelona. Aia e au fost mai buni! Adevarul e ca in romania daca n-ai obrazul gros mori de foame

      cu 9 ani în urmă (12.11.2014)
    Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca zol21 :

    napoca
    era un moment bun de a castiga noi suporteri , daca castigau, insa din pacate au fost si multi care au venit doar sa is faca un selfie pt facebook...

    cu 9 ani în urmă (11.11.2014) Raspunde
  • tzontzolino :

    la fel
    Ati facut la fel ca la Pitesti...numai trageti atata de voi in primele 2 sferturi ca nu rezistati fizic, iar apoi o incasati moral si gata! Pacat de ultima faza ca putea fi gestionata altfel de Hargrove...

    cu 9 ani în urmă (11.11.2014) Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca romeovura :

    iarasi
    De unde ii vin ideiile astea la antrenor sa joace in sfertul 3 cu o echipa slaba cand conducem cu 15 puncte, il scoate pe Hargove cand e in forma , dupa ce da multe puncte consecutive, nu pot sa inteleg de unde aceasta mentaliate. sa fie problema ca , poate trebuie sa isi faca cateva minute pe teren Meda si Cuia, sau care o fi rostul sa-i introduci pe teren meci de meci si sa nu faca nimica

    cu 9 ani în urmă (12.11.2014)
    • Sepsi SIC Sf. Gheorghe grasu:

      U
      Cand ai 10 jucatori buni in mod normal ritmul ar trebui sa fie acelasi, si nu ar trebui sa fie mari diferente in joc. Nici nu poti juca cu aceiasi 5 jucatori tot meciul. Este o situatie pe care bobo se pare ca nu o poate gestiona si nu reuseste sa joace bine cu o rotatie mai lunga. Cuia nu joaca nimic in ultima vreme ceea ce inseamna ca fie nu vrea, fie nu poate....si tind sa cred ca cuia nu mai vrea pentru ca nu mai este el in prim plan.

      cu 9 ani în urmă (12.11.2014)
    Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!