Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Dorin Pintea: "După Steaua-Dinamo, Sibiu vs Cluj este cel mai longeviv duel din campionat"

Paul Olar

Paul Olar
18.10.2013

Unul dintre cele mai interesante meciuri ale etapei a patra din Liga Națională are loc sâmbătă, în Sala "Transilvania" din Sibiu. Gazdele de la CSU dau piept cu marii rivali de la "U"-BT Mobitelco, într-o dispută ce va începe la ora 20:00.

Înaintea întâlnirii de pe Cibin, Dorin Pintea a oferit o declarație site-ului oficial al grupării de pe Someș. Tehnicianul clujenilor laudă trupa lui Miodrag Perisic și recunoaște că "alb-negrii" vor avea parte de o dispută de foc. Totuși, "Bobo" își pune speranțe într-un victorie, antrenorul mărturisind că "U" nu se confruntă cu probleme de efectiv. 

"După Steaua-Dinamo, cred că Sibiu vs Cluj este cel mai longeviv duel din campionatul României și întotdeauna aceste partide au fost adevărate derby-uri. Sibiul este o echipă destul de bună și încearcă în acest campionat să își îmbunătățească rezultatele, să intre în play-off după câțiva ani mai slăbuți. Și la Sibiu sunt jucători noi față de sezonul trecut, de fapt cam toate echipele au adus baschetbaliști noi și aproape toate formațiile se bazează pe șase străini plus unul sau doi jucători români, deci 7 sau 8 oameni. Și noi avem 8 sau 9 jucători în rotația de bază, plus cei tineri, pe care încercăm să îi pregătim cât mai bine. Îmi doresc foarte mult să câștigăm și la Sibiu, să continuăm cu un parcurs cât mai bun. Pentru meciul de la Sibiu, întreg lotul este valid, nu avem probleme."

*Foto: Silviu Cristea

1 comentariu la aceasta stire:
  • CS Concordia Chiajna Nicusor :

    ...
    Sibiu - Cluj este adevăratul derby, nu putem pune în dișcuție cele 2 mizerii ale securiștilor.

    cu 10 ani în urmă (18.10.2013) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!