Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Dorin Pintea: “Felicit echipa Sibiului. Noi am făcut o serie de greșeli foarte grave”

Paul Olar

Paul Olar
31.10.2014

U Banca Transilvania a cedat dramatic derby-ul cu CSU Atlassib Sibiu. “Vulturii” s-au impus la diferență de o posesie, 83-82, iar înfrângerea clujenilor se datorează numeroaselor erori, aspect confirmat și de către Dorin Pintea.

Prezent la conferința de presă, tehnicianul s-a declarat dezamăgit, spunând că situația de sub panou a înclinat balanța în disputa de vineri seara. 

Domnule Pintea, un eșec în meciul cu Sibiu...

Astăzi am pierdut, felicit echipa Sibiului pentru felul cum și-a jucat șansa până la final. Noi am controlat primele trei sferturi, am jucat foarte bine, apoi am menținut controlul jocului. În actul patru, am făcut o serie de greșeli foarte grave atât în atac, cât și în apărare și am permis adversarului să remonteze diferența de 10 puncte. Am suferit la recuperările ofensive, acolo unde s-a decis meciul în favoarea lor. De asemenea, au contat mult mingile noastre pierdute.

Aveți ceva de reproșat arbitrajului?

Nu, nu discut arbitrajul și nu am ce să reproșez. Niciodată nu voi discuta despre acest subiect.

Este, totuși, un examen picat înaintea debutului în EuroChallenge?

Da, este o înfrângere dureroasă pentru noi. Sper să ne remontăm cât de repede și să ne pregătim pentru meciul din EuroChallenge.

Sunteți dezamăgit de felul cum a gestionat Branko Cuic acea repunere?

Nu este vorba numai de acea repunere. Au mai fost și alte decizii pripite ale noastre. Mă refer aici la aruncări de trei în loc să pătrundem, dar și o grămadă de recuperări sau greșeli în apărare. Nu am depins prea mult de respectiva repunere.

Care este moralul băieților?

Băieții sunt afectați, au capetele lăsate. Am pierdut un meci pe care l-am controlat până în ultimul minut.

*Foto: Manases Sandor/u-mobitelco.ro

10 comentarii la aceasta stire:
  • CS Universitatea Cluj-Napoca trt :

    bobo...
    baietii au capetele plecate? atunci TU ar trebui sa fii in genunchi!!! nici o schema nici in atac nici in aparare alt fost jucator,levar ne-a ingropat si nu s-a luat nici o masura trist bobo,trist...

    cu 9 ani în urmă (31.10.2014) Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca zol21 :

    cluj
    buget mai mare? echipa mai slaba? wtf?

    cu 9 ani în urmă (31.10.2014) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!