Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Dorin Pintea: "Jucătorii care vor intra în teren la Craiova vor da totul pentru victorie"

Paul Olar

Paul Olar
03.11.2013

"U"-BT Mobitelco întâlnește duminică în deplasare pe SCM Craiova, cu ocazia etapei a șasea a Ligii Naționale de baschet masculin. Încleștarea ce are loc la Sala Polivalentă poate fi urmărită în direct prin intermediul postului de televiziune Digi Sport.

Într-o declarație acordată site-ului oficial al clubului ardelean, Dorin Pintea mărturisește că a avut probleme de efectiv, iar baschetbaliștii săi nu s-au putut antrena la potențialul maxim. Totuși, tehnicianul clujenilor promite că "alb-negrii" vor intra motivați în dispută și vor da totul pentru un succes.

"Ne întâlnim a treia oară cu echipa din Craiova la acest început de sezon, ne cunoaștem destul de bine. Pentru noi este foarte important să obținem victorii în deplasare, ne dorim foarte mult să luăm cele două puncte de la Craiova. Am avut toată săptămâna probleme de sănătate cu unii baschetbaliști și nu prea am putut să ne antrenăm în condiții normale, dar pentru meciul de la Craiova jucătorii care vor intra în teren vor da totul. Craiova este o echipă foarte bună, omogenă, care a avut rezultate foarte bune în Ligă Balcanică."

*Foto: Nagy Melinda/u-mobitelco.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!