Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Dorin Pintea: "Jucătorii nu au ascultat când trebuiau să facă fault"

Paul Olar

Paul Olar
26.04.2014

Situația se agravează pentru "U"-BT Mobitelco. Clujenii au pierdut al doilea joc la rând din seria cu CSU Sibiu, trupa lui Miodrag Perisic impunându-se cu scorul de 77-71.

Într-o declarație acordată site-ului u-mobitelco.ro, Dorin Pintea a vorbit despre ultimul eșec al trupei sale. Tehnicianul a fost dezamăgit de erorile jucătorilor, însă continuă să aibă speranță. 

"Au fost două meciuri așa cum mă așteptam, foarte viu disputate. Echipa cea mai liniștită și mai clarvasatoare a câștigat amândouă meciurile. Felicit echipa Sibiului, au jucat, per ansamblu, mai bine decât noi. Nouă ne-au lipsit clarviziunea și nu au ascultat când trebuiau să facă fault, aceeași problemă am avut-o și ieri, și astăzi, pe final de meci. Noi nu eram în bonus, mai puteam face faulturi, dar nu le-am făcut. Consider că din start nu am avut prima șansă, Sibiul era pe locul 4. Noi ne luptăm în continuare, ne jucăm șansa la Cluj, sperăm să batem la Cluj în următoarele două meciuri și să venim în decisiv la Sibiu."

*Foto: Nagy Melinda/u-mobitelco.ro

2 comentarii la aceasta stire:
  • U BT Cluj-Napoca dans :

    trist
    Nu stiu ce sa inteleg din aceasta declaratie , dar este foarte trist daca un antrenor gandeste in acest fel"Consider ca din start nu am avut prima sansa...sper sa batem... ,jucatorii nu au ascultat ..."
    Sa ai avantaj mare in ambele meciuri si sa le pierzi in ultimele secunde(mai ales primul meci ) ca nu faci un fault,nu e numai vina jucatorilor ci si a bancii ca nu se poate impune in fata jucatorilor.Faptul ca jucatorii nu asculta este o problema veche si ar fi foarte multe de spus aici.
    Pacat totusi ca sunt niste jucatori cu experienta si ar fi putut profita de situatia de la Sibiu(cele 2 accidentari) dar prefera sa joace pentru statistica si nu ca o echipa si aici ma refer in primul rand la Cuic si Kuburovic.
    Bineinteles si jocul lui Silva a lasat mult de dorit ,Sparks e jucat foarte putin si cand Silva nu joaca nimic din motive pe care doar antrenorul le stie .
    Felicitari echipei din Sibiu in primul rand pentru ca au stiut sa spere pana in ultima secunda.

    cu 9 ani în urmă (26.04.2014) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe Ferike :

    Atitudine
    Lipseste atitudinea de invingatori. Nu este primul meci in care avem avantaj consistent si o "bulim" pana la sfarsit. Meciul cu Oradea de acasa..cand doar norocul ne-a salvat, meciul cu Tg Mures de acasa samd. Citind statistica, nu puteam sa cred ca in sf 4, doar dupa un run de 10-0 pt Sibiu este cerut TO, si doar dupa ce esti condus. 11 pcte marcate in sf 4...nu mai e nimic de zis..Sper sa ne revenim, dar am impresia ca nu vom mai intra noi in meci decisiv...

    cu 9 ani în urmă (27.04.2014) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!