Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Dorin Pintea: "Le-am permis adversarilor să domine sub panou"

Paul Olar

Paul Olar
30.03.2014

"U"-BT Mobitelco a suferit a patra înfrângere consecutivă în Liga Națională. Ardelenii au fost înfrânți de Steaua CSM EximBank cu scorul de 91-88, chiar dacă la pauza confruntării dispuneau de un avantaj format din două cifre.

După părerea lui Dorin Pintea, diferența în duelul din etapa a-XXV-a s-a făcut în spațiul de trei secunde, acolo unde bucureștenii au recuperat mult mai bine decât adversarii transilvăneni.

"Ne-am dorit foarte mult victoria, am jucat destul de bine în sferturile 1 și 2 și apoi, pe fondul neefectuării unor blocaje ofensive, le-am permis adversarilor să domine sub panou. Au avut zece recuperări ofensive în plus și cred că aici s-a decis meciul." A declarat tehnicianul, conform u-mobitelco.ro

*Foto: Nagy Melinda/u-mobitelco.ro

2 comentarii la aceasta stire:
  • U BT Cluj-Napoca Mihai 1974 :

    ''U''
    si prea slaba apararea la aruncarile de trei!!!!!!!!!!!!!

    cu 10 ani în urmă (30.03.2014) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe icsabex :

    Interesant
    Nu stiu ce se intampla cu echipa Clujului in ultimul timp. Meciul de azi a fost exact copia indigo a meciului de saptamana trecuta cu BC Mures. Primele 2 sferturi merg bine, au aparare si atac, apoi in pauza mare de parca li s-ar fi spalat creierele. In sferturile 3 si 4 nici aparare, nici atac. Sau stilul de joc impus de Bobo Pintea este descifrata de antrenorii adversi in primele 2 sferturi? Adversarul schimba in stil, iar el si echipa nu pot schimba din mers? Nu stiu, dar este interesant.

    cu 10 ani în urmă (31.03.2014) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!