Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Dorin Pintea: „Ma așteptam la această înfrângere”

Claudiu Dekan

Claudiu Dekan
08.03.2014

La finalul unui meci în care U Cluj a fost învinsă de BC Timișoara, întrerupând astfel seria de victorii a echipei lui Dorin Pintea, acesta a declarat că acesta înfrângere  era previzibilă și că astfel elevii săi vor reveni cu picioarele pe pământ:

„Ma așteptăm la această înfrângere, știam că mai devreme sau mai târziu o să vină și o înfrângere care să ne aducă cu picioarele pe pământ. Astăzi echipa din Timișoara a jucat mult mai bine. La început au avut câteva aruncări norocoase de 3 puncte, după aceea și-a intrat în mână și a fost foarte greu pentru noi să îi oprim de la 3 puncte. Noi am greșit foarte mult și asta este... Nu am vrut să îi lăsăm să arunce dar nu a fost determinarea pe care ne-am dorit-o în apărare și de aici aruncările acestea multe.  Știam că Timișoara are aruncători foarte buni, singurul lucru care m-a surprins a fost numărul mare de aruncări marcate de 3 puncte.”

După această etapă U Mobitelco Cluj Napoca a acumulat 15 victorii și 6 înfrângeri în actuala ediție de campionat. 

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!