Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Dorin Pintea: "Meciul s-a decis în sfertul al treilea"

Paul Olar

Paul Olar
30.11.2013

"U"-BT Mobitelco a suferit un eșec sâmbătă seara în derby-ul campionatului cu CSU Ploiești. Încleștarea s-a terminat cu scorul de 73-66, iar Dorin Pintea consideră că diferența a fost făcută în sfertul al treilea.

Tehnicianul a vorbit despre înfrângerea din Sala Olimpia într-o declarație acordată site-ului oficial al ardelenilor.

"După cum ne-am așteptat, a fost un meci foarte greu. Ploieștiul are o serie de jucători foarte buni și tehnici, care au reușit să facă un meci foarte bun în această seară. În sfertul al treilea, le-am permis să încerce de la trei puncte câteva aruncări necontestate și cred că aici s-a decis meciul. În sfertul al patrulea am încercat să revenim, însă nu am reușit, a fost prea târziu."

*Foto: Manases Sandor/u-mobitelco.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!