Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Dorin Pintea: “Mi-am dorit foarte mult această victorie”

Paul Olar

Paul Olar
12.10.2014

U Banca Transilvania a repurtat primul succes stagional cu ocazia încleștării de la Mediaș. Clujenii au trecut de Gaz Metan cu scorul de 86-71, într-o partidă a cărei deznodământ l-a mulțumit pe Dorin Pintea.

Tehnicianul afirmă că situația din spațiul de trei secunde a înclinat balanța în favoarea băieților săi, care aveau nevoie de un rezultat pozitiv.

"Mi-am dorit foarte mult această victorie, mai ales că vine după o înfrângere în prima etapă, acasă, cu Ploieștiul. Știam că ne așteaptă o echipă incomodă, cu jucători foarte buni de la trei puncte. Cred că în acest meci diferența a fost făcută de pivoții noștri, care au recuperat foarte mult, dar au și înscris.” A declarat antrenorul, conform u-mobitelco.ro

*Foto: Manases Sandor/u-mobitelco.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!