Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Dorin Pintea: "Ne așteaptă cel mai dificil meci din acest tur de campionat"

Paul Olar

Paul Olar
29.11.2013

"Derby-ul României" dintre CSU Ploiești și "U"-BT Mobitelco are loc sâmbătă la Sala Olimpia, cu începere de la ora 20:00. Deși prahovenii sunt un grup puternic, format din baschetbaliști cu CV-uri impresionante, Dorin Pintea încearcă să își păstreze optimismul.

Tehnicianul a acordat o declarație site-ului oficial al ardelenilor, în care spune că băieții săi sunt obligați să aibă o evoluție constantă dacă vor să se întoarcă acasă cu un rezultat mare.

"Ne așteaptă cel mai dificil meci din acest tur de campionat. Ploieștiul este o echipă foarte valoroasă, cu jucători experimentați. Ne va fi greu să ne impunem, dar nimic nu este imposibil. Trebuie să jucăm foarte bine, să fim concentrați toate cele 40 de minute."

*Foto: Nagy Melinda/u-mobitelco.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!