Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Dorin Pintea: "Ne-am crezut prea repede învingători și am pierdut"

Paul Olar

Paul Olar
23.03.2014

"U"-BT Mobitelco a suferit sâmbătă seara un nou insucces pe teren propriu. Clujenii au pierdut duelul cu BC Mureș, scor 88-81, în ciuda unei prime reprize excelente.

Dorin Pintea regretă eșecul în fața mureșenilor și spune că băieții săi "s-au crezut prea repede învingători", iar rezultatul a fost în consecință.

"Îmi pare foarte rău pentru acest meci, l-am controlat până la pauză, dar de la reluare am fost parcă altă echipă. Nu știu ce s-a întâmplat, am pierdut complet controlul, atât în atac, cât și în apărare, ritmul l-am pierdut complet. Îmi pare foarte rău... Nu îmi pot da seamă de ce am încetat să jucăm baschetul din primele două sferturi, probabil ne-am crezut prea repede învingători și am pierdut." A spus antrenorul, citat de u-mobitelco.ro

*Foto: Andor Marton

1 comentariu la aceasta stire:
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe danms :

    Simplu ca „bună ziua” !
    Din repriza a doua, a-nceput și Mureșul meciul !...

    cu 10 ani în urmă (23.03.2014) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!