Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Dorin Pintea: „Nu ştiu ce revanşă are de luat Darius Hargrove faţă de noi, dar noi tratăm fiecare jucător la fel”

Paul Olar

Paul Olar
17.03.2016

U-Banca Transilvania întâlnește vineri pe SCM U Craiova, într-un joc ce se va desfășura la Sala Polivalentă din Cluj-Napoca. Ardelenii vin după o victorie importantă cu CSM CSU Oradea, așa că Dorin Pintea speră ca baschetbaliștii clujeni să confirme forma bună din ultimul joc.

"Intrăm în ultima linie dreaptă înainte de începutul play-off-ului, mai sunt cinci meciuri pe care le vom trata foarte serios pe fiecare în parte, vom încerca să câştigăm toate cele cinci partide. Meciul de mâine este unul foarte important, Craiova, o dată cu schimbarea antrenorului, a început să joace din ce în ce mai bine, iar noi vom trata această partidă foarte serios. Noi încercăm să ne apărăm cât mai bine şi să nu le dăm şanse să înscrie multe puncte. Nu ştiu ce revanşă are de luat Darius Hargrove faţă de noi, dar noi tratăm fiecare jucător la fel, fiecare adversar la fel şi vom încerca să ne facem treaba cât mai bine. Sper că acest meci cu Oradea a fost un moment de descătuşare al jucătorilor noştri şi că de acum vor juca din ce în ce mai bine", a spus Dorin Pintea, conform u-bt.ro.

Confruntarea va demara la ora 18:00, în direct la Digi Sport.

*Foto: u-bt.ro

7 comentarii la aceasta stire:
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe tme :

    Oooooops!
    Tratam fiecare jucator la fel? Daca taceai filozof ramineai!

    cu 8 ani în urmă (18.03.2016)
    • Sepsi SIC Sf. Gheorghe tme:

      Lui Cristescu!
      Asta sa o spui lui Cristescu pt ca e singurul care te crede!Pentru ca el te-a invatat!

      cu 8 ani în urmă (18.03.2016)
    Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe TDM :

    Bobo
    Bobo, ori te spala astia pe creier, ori trebuia sa zici asta si gata. Credeam ca ai coloana vertebrala si te abtii de la comentarii care stii ca sunt minciuni.

    cu 8 ani în urmă (18.03.2016) Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca free62 :

    free62
    Da si cum ati vrea domniile voastre sa il trateze? Cu flori? Hai mai da-l in masa...

    cu 8 ani în urmă (18.03.2016)
    • Sepsi SIC Sf. Gheorghe TDM:

      Hargrove
      Te faci ca nu intelegi sau nu ai vazut nimic deosebit in toamna?!?Hargrove nu a fost tratat ok aratandu-i-se usa in mijlocul sezonului dupa ce a fost marginalizat saptamani bune. Acum trebuie tratat ca un adversar.

      cu 8 ani în urmă (18.03.2016)
    Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca free62 :

    free62
    Am vazut...cand a jucat a jucat bine si apoi prost o serie de meciuri. A stat putin pe tusa, dupa care in ultimul meci a jucat 20 min. prea putin pt un geniu ce-i drept. Acuma os a ne cerem scuze ca nu am reusit sa il impunem cu forta in echipa...pana la urma la Cluj a avut ocazia sa isi redeschida niste usi, dupa aia cand a avut concurenta si-a pus mana in fund si a plecat, asa ca sa fie sanatos. In locul lui Tenter i-as pregati o aparare foarte speciala ca sa il vedem cat talent mai are

    cu 8 ani în urmă (18.03.2016)
    • SCM "U" Craiova Gully:

      Hargrove
      M-as bucura ca Tenter sa ii acorde un tratament special! Din asta ar castiga si Darius dar si echipa! Darius - are astfel ocazia sa (-si) demonstreze ca e un jucător de exceptie, iar echipa are ocazia sa mute jocul pe alti jucători mai putin "tratati special", de genul ... Popa!

      cu 8 ani în urmă (18.03.2016)
    Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!