Stiri Cupa României Masculin

Dorin Pintea: „Nu cred că pleacă nimeni drept favorită în retur, este ca și cum ar fi scorul de la pauză”

Paul Olar

Paul Olar
06.01.2016

BCM U Pitești și-a adjudecat turul manșei cu U-BT Cluj-Napoca, scor 62-60. Dorin Pintea, antrenorul secund al clujenilor, pune eșecul pe seama problemelor de efectiv.

Tehnicianul afirmă totodată faptul că sistemul din Cupă îngreunează abordarea partidelor, păstrându-și optimismul înaintea returului.

„A fost un meci viu disputat. Noi am venit aici hotărâți să câștigăm, dar din păcate nu am reușit. După părerea mea, meciul a fost afectat de calitatea jocului pe care am prestat-o. Datorită faptului că am fost nevoiți să jucăm cu doi români în teren,  calitatea a avut de suferit. Românii noștri nu și-au găsit cadența și am fost nevoiți să jucăm și fără Kuti Nandor, accidentat. Nu cred că pleacă nimeni drept favorită în retur, este ca și cum ar fi scorul la pauză. 2 puncte nu sunt multe, deci meciul se reia de la pauză la Cluj”, a spus Pintea, la conferința de presă.

*Foto: ziuadecj.realitatea.net

2 comentarii la aceasta stire:
  • FC Argeș Pitești boby77 :

    Meci
    Voi sunteti favoriti, jucati acasa si nu trebuie sa recuperati decat 2 puncte. Ross simt ca va face un meci mare asa cum jucat mereu la cluj si sper sa castigam. Mladenovic joaca si tu prietene, fi mai activ, mai motivat, intra mai hotarat pe teren. HAI PITESTI!

    cu 8 ani în urmă (07.01.2016) Raspunde
  • tzontzolino :

    re
    Ce o baga toti cu accidentarea lui Kuti! Nu zic ca nu e talentat pustiul dar mai mult de 5 minute nu prindea! Poate daca jucau cu Hargrove aveau alta fata! Clujul e prea favorita! Cu ceva sansa poate poate dar foarte greu!

    cu 8 ani în urmă (07.01.2016) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!