Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Dorin Pintea: “Nu l-am putut opri pe Zoran Krstanovic”

Paul Olar

Paul Olar
25.10.2014

U Banca Transilvania a suferit sâmbătă, 25 octombrie, al doilea eșec stagional. Gruparea ardeleană a cedat în confruntarea cu SCM U Craiova, al cărei scor final a fost 90-86. La acest rezultat, o contribuție semnificativă a venit din partea lui Zoran Krstanovic, autor a 33 de puncte și 9 recuperări.

Prestația sârbului le-a pus mari probleme clujenilor, precum a remarcat și Dorin Pintea. Tehnicianul a explicat eșecul trupei sale, cu ocazia unei declarații acordate site-ului u-mobitelco.ro

"A fost un meci foarte disputat, fiecare echipă și-a dorit foarte mult victoria. Noi am fost depășiți în apărare foarte ușor, mai ales în primul sfert și am primit și foarte multe coșuri de trei puncte. Sub panou, nu l-am putut opri pe Zoran Krstanovic. Pe final, am primit ușor două "treite" care ne-au turnat plumb în picioare. Este însă doar începutul campionatului, mai avem mult de lucru".

În etapa următoare, U BT se duelează cu CSU Atlassib Sibiu.

*Foto: Manases Sandor/u-mobitelco.ro

8 comentarii la aceasta stire:
  • CSM CSU Oradea unguru :

    mda...
    slava tie studentie!

    cu 9 ani în urmă (26.10.2014) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe raresvasile :

    Pacat...ca nu joaca la noi
    Cred ca e singurul ex-jucator al lui U care chiar este regretat de fani. Eu totusi sper ca, Cristescu sa nu-l readuca doar peste 3-4 ani cand va fi la finalul carierei. Poate ma insel, dar chiar merita sa se faca toate eforturile ca Zoki sa joace iar la U.

    cu 9 ani în urmă (27.10.2014)
    • CS Universitatea Cluj-Napoca ARM:

      U BT
      O fi regretat dar din pacate nu este ce avem nevoie pe postul de pivot (parerea mea) si nu spun asta din punct de vedere a abilitatilor ci a modului cum este invatat el sa joace, adica un fel de "one man show" sau altfel spus toata lumea ii paseaza lui si el finalizeaza! Cand a fost in situatia asta a fost intotdeauna cel mai bun, in Ucraina si la Medias nu a avut oportunitatea asta si de aici meciurile mult mai sub nivelul cu care ne-a obisnuit! Echipa noastra ii crata dupa alt calapod, mingea nu ajunge la un singur jucator care sa atace cosul, la Craiova cam asa functioneaza jocul (cel putin in meciul cu noi)si asa a functionat si cand a fost la Cluj! Si din pacate mai ii un aspect, varsta si oboseala care din pacate isi lasa amprenta pe el, daca in prima repriza a dat 26 de puncte in repriza a doua a dat doar 7 (4-3) si a dat semne vizibile de oboseala (poate si Bobo a percutat ca nu are sacii inca in caruta).

      Din pacate au mai fost cateva probleme pe langa proasta pregatire a meciului (parerea mea), egoismul unora ar intra aici si l-as remarca in special pe Ciuia care refuza cu stoicism sa ii dea mingea lui Milleage chiar daca acesta era liber si asa cum s-a vazut are sut de 3..... .

      Parerea mea este ca am pierdut meciul din prostie sau prin prostie, este inadmisibil sa te bazezi pe banca scurta a adversarrului si pe accidentatii lor...... Ah, da, si sa nu uitam de Southall...... cum dracu sa areti ca un dulap, sa fi cat un dulap si sa fi capacit de parca ai fi domnisoara de pension(din cate am inteles ii si la fel de sensibil ca o astfel de domnisoara, cade gramada de la orice atingere si ii accidentat)...... Sper sa isi revina Barnette sa nu il mai vad stand echipat pe banca, vorba lui Arnautovic, nici de bategard nu ii bun!

      cu 9 ani în urmă (27.10.2014)
    Raspunde
  • CS Universitatea Cluj-Napoca ARM :

    U BT
    @RaresVasile, am citit mai atent mesajul tau, si am o intrebare, vezi tu echipa asta pasand mingea doar catre Zoki ca doar el sa atace cosul? il vezi tu pe HArgrove facand asta? pe Mandache, pe Silva (chiar daca el in ultima vreme a pasat foarte bine), pe Barnette? Din pacate echipa asta este altfel construita si nu se incadreaza in stilul lui Zoki, crezi ca nu s-a vorbit cu el sa revina....... din pacate el este bun cand ii vioara intai, asa a jucat intotdeauna bine!

    cu 9 ani în urmă (27.10.2014)
    • U BT Cluj-Napoca free62:

      free62
      Cand s-a luat titlul Zoran juca cu Cuic in varf de forma, cu Dykes(!!!), cu Silvasan, chiar cu Morris si era incredibil asa ca nu e deloc nevoie sa ii dea toata lumea mingea. In finala celebra de 7 meciuri se juca cu Seals, cu Buckman(!!!) cu Meda intr-o mana cum nu a fost si nu va mai fi. In 2005-2006 cu Lapuste, Roschnafsky, Dumitrescu, SIlvasan, Seals si Peja(din astia unu nu pasa mah). Asa ca joaca bine al dracului cand macrheaza si ceilalti i echipa il ajuta. Daca a putut juca Dykes la nivelul ala, atunci precis poate si cu Hargrove...diferenta dintre cei doi neputand fi discutata . 2 jucatori de pozitia 5 nu l-au putut tine...asta spune multe. Cat despre faptul ca a dat doar 7 puncte in repriza a doua...hai sa fim seriosi, orice jucator are perioade in meci, iar daca era obosit nu ne ingropa la final sau macra putea fi dominat sub panou, lucru care nu s-a intamplat nici macar o clipa. Este mare pacat ca joaca in alta parte...

      cu 9 ani în urmă (27.10.2014)
    • CS Universitatea Cluj-Napoca ARM:

      U BT
      Nu sunt deacord cu tine (exceptand calitatile lui), am vazut ceva meciuri din Ucraina + Medias unde nu a fost vioara intai si unde a jucat mult sub ce stie/poate! Parerea mea ii aceeasi, asta nu ii echipa sa il ai pe Zoki pe pozitia 5...... daca ar fi conceput altfel echipa..... l-ar fi adus garantat! Si nu vorbesc de 2005- sau 2006 vorbesc de istoria recenta..... si Branko juca altceva acu 2 ani...... si Meda.....

      cu 9 ani în urmă (28.10.2014)
    Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca free62 :

    free62
    Daca la Medias a jucat rau, atunci da-i pace. Intr-o echipa plina de individualitati sa dai cam meci de meci in jur de 10 pct si sa te aproprii de 10 recuperari. Sigur ca nu erau alea 20 de la Cluj, dar si-a facut treaba la Medias foarte bine. Pai asta o fi o echipa construita sa joace fara niciun pivot in care sa ai baza...Din punctul meu de vedere nu este echipa in Romania, in care Zoran sa nu poate juca si sa nu ajute

    cu 9 ani în urmă (28.10.2014)
    • CS Universitatea Cluj-Napoca ARM:

      !
      Parerea ta, parerea mea..... :)

      cu 9 ani în urmă (29.10.2014)
    Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!