Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Dorin Pintea: "Pentru mine va fi un meci special"

Paul Olar

Paul Olar
15.12.2013

În ultima confruntare a acestui an calendaristic, "U"-BT Mobitelco înfruntă luni pe Steaua CSM EximBank București. Disputa contează la etapa a-XII-a din Liga Națională și va debuta la ora 19:00, iar Dorin Pintea recunoaște că băieții săi vor avea parte de un duel crâncen.

"Ne așteaptă ultimul meci din acest tur, acasă împotriva echipei Steaua București, o echipă de tradiție în campionatul nostru, o echipă care vine după câteva meciuri nereușite, dar cu ambiții foarte mari. Lotul Stelei este unul destul de valoros, un lot omogen, are jucători foarte buni atât pe linia mică, cât și la pivoți - veteranul Stănescu, care este un jucător foarte experimentat, Nyakundi, iar la extreme, Gallimore și Bosnjak sunt foarte buni. Au doi conducători de joc foarte buni, Gibbs și Pavkovic, jucători experimentați, plus Adi Tudor. Steaua are o combinație de jucători străini și români cu foarte multă experiență. Sunt sigur că jucătorii vor noștri vor fi concentrați, chiar dacă imediat după meci urmează o scurtă vacanță."

Referitor la reîntâlnirea cu Niksa Bavcevic, tehnicianul ardelean a precizat:

"Asta este viață antrenorilor, unii vin, alții pleacă. Eu îi doresc domnului Bavcevic mult succes la noua sa echipă, la Steaua. Pentru mine va fi un meci special, deoarce pentru primă data când vom fi adversari, până acum am fos doar colaboratori. Mă aștept la un meci destul de greu împotriva Stelei, deoarece, cu toate că are doar câteva zile la dispoziție, sunt sigur că va implementa ceva nou acestei echipe, cel puțin ambiția și dorința de victorie sunt sigur că le va împlânta jucătorilor."

Totodată, clujenii organizează o acțiune caritabilă la începutul partidei, "Bobo" îndemnându-i pe suporteri să ajute oamenii cu probleme sociale.

"Urmează acest meci înainte de sărbători și cu această ocazie dorim să invităm toți iubitorii de baschet din Cluj să vină la acest meci, toți juniorii noștri vor fi prezenți la acest meci. Invităm spectatorii să vina cu o jucărie, cu un pachet, pentru a ajuta persoanele devaforizate, în special copii de la Little People și de la Fundația Română pentru Copii, Comunitate și Familie. Proiectul face parte din programul nostru social "Ne Pasă". 

Info: u-mobitelco.ro

Foto: Manases Sandor/u-mobitelco.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!