Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Dorin Pintea: „Primul punct în jocul nostru este să oprim tranziția ofensivă a orădenilor”

Paul Olar

Paul Olar
19.10.2014

U Banca Transilvania intră de duminică, 19 octombrie, în focul duelurilor crâncene. Clujenii își măsoară forțele cu CSM-U Oradea, într-o dispută al cărei fluier de start se va da la ora 19:00.

Prezent la conferința de presă premergătoare confruntării, Dorin Pintea și-a lăudat adversarii, declarându-se impresionat de forța ofensivă a bihorenilor.

„Ne așteaptă o perioadă infernală, cu meciuri foarte grele care vor fi decise în ultimele minute. Dăm piept cu echipe importante atât în campionat, cât și în cupele europene. În acest moment, orice minge, orice punct câștigat, va conta foarte mult. Vom întâlni în campionat doar echipe de primă mână și vom avea mare nevoie de suportul spectatorilor. Începem cu Oradea, vicecampiona României, o echipă foarte bună și foarte matură. Ei au un nucleu de jucători menținut de anul trecut, care este foarte important și practică un joc în viteză foarte bun. Au o tranziție ofensivă foarte bună și jucători care pot să practice această tranziție. Deci, după părerea mea, primul punct în jocul nostru este să oprim tranziția lor ofensivă.”

Tehnicianul spune, totodată, că Marcus Hatten reprezintă unul dintre jucătorii ce le vor da bătăi de cap “alb-negrilor” în această seară.

„Orădenii au adus în acest sezon un conducător de joc foarte bun care și-a pus amprenta în jocul lor.”

Referitor la situația din cadrul lotului propriu, antrenorul a spus următoarele:

„Practic, avem aceleași probleme. Michael Southall este accidentat, Miljan Medvedj joacă cu dureri la picior, iar Sean Barnette este nerefăcut. Noul jucător a fost legitimat și să vedem în funcție de cum se va descurca în următoarele zile dacă îl vom folosi sau nu. El este pregătit din punct de  vedere fizic, dar a avut unele probleme medicale în ultimele zile.”

*Foto: u-mobitelco.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!