Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Dorin Pintea: “Sper că ne-am luat toate măsurile de siguranţă”

Claudiu Dekan

Claudiu Dekan
07.03.2014

U Cluj va întâlni în deplasare pe BC Timișoara într-un meci contând pentru etapa a 22-a. Dorin Pintea a declarat pentru site-ul www.u-mobitelco.ro că se aşteaptă la un meci foarte greu, având în vedere situația bănățenilor și jocurile bune făcute de ei în ultima vreme. 

"Ne așteaptă din nou un meci foarte greu, Timișoara este cu sabia deasupra capului. Este o echipă foarte bună, incomodă, a reușit să facă niște meciuri foarte bune, dar au pierdut cu ghinion la Ploiești, cu Oradea, meciuri pe care le-au controlat de la cap la coadă. Sunt foarte periculoși și sper că ne-am luat toate măsurile de siguranță. Dacă va uitați la meciurile Timișoarei, ei nu au mers rău, au jucat bine la Ploiești și cu Oradea - două echipe foarte bune.”

În ceea ce privește calculele privind poziția echipei sale la final de campionat, Dorin Pintea a spus că acestea se vor putea limpezi numai înainte de ultima partidă, dată fiind diferență foarte mică dintre locurile 5-10

“Nu se pot face calcule încă, cred că doar înainte de ultima etapă putem ști pe ce loc terminăm. Acum este aglomerație pe primele patru locuri, iar de la locul cinci la locul 10 orice este posibil, fiecare meci este foarte important, orice victorie contează enorm în clasament".

În acest moment U Mobitelco BT Cluj Napoca se află pe poziția a 5-a cu 15 victorii și 5 înfrângeri.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!